Šport > Nogomet
7991 ogledov

Kot nekoč Iličić: mojstrovina Slovenca v 104. minuti

Leo Štulac Profimedia
Slovenski vezist junak tekme v Palermu.

V Palermu, kjer je pred leti blestel Josip Iličić, imajo novega slovenskega junaka. To vlogo si je z zadetkom v 104. minuti dvoboja Serie B med Palermom in Spezio pristreljal Leo Štulac. Devetindvajsetletni vezist, ki je doslej za Slovenijo zbral osem reprezentančnih nastopov, je klubu iz Sicilije priboril pomembno točko v boju za vrh lestvice.

Štulac je svoj drugi ligaški gol za Palermo, prvega je dosegel ob zmagi s 3:0 proti Feralpisalu, zabil s prostega strela. Žogo je poslal preko gostujočega živega zida v bližnji vratarjev kot in poskrbel za končnih 2:2. Vročekrvni Siciljanci so ob zadetku Slovenca ponoreli.

Z osvojeno točko je Palermo trenutno tretji na lestvici Serie B, zbral je 20 točk, tri manj od vodilne Parme, ki pa je tako kot drugi Catanzaro odigral tekmo več.

Pri Speziji, ki na razpredelnici zaseda 16. mesto, je na klopi obsedel Tio Cipot. Tudi Štulac sicer ni začel tekme, v igro je vstopil v 74. minuti, le minuto po zadetku, ki je Palermo pripeljal do zaostanka z 1:2.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice