Šport > Nogomet
51 ogledov

Krajnc v vojni na prijateljski tekmi

Prijateljska tekma med Cagliarijem in Ajacciom se je končala s pretepom.

Cagliari in Ajaccio bi morala na prijateljski tekmi preizkusiti svoji moštvi pred bližajočim se začetkom sezone, toda na koncu so maloštevilni gledalci v Olbii namesto v sijajnih akcijah in golih "uživali" le v -pretepu. Nič novega, torej ...

Med Sardinijo in Korziko namreč vlada veliko rivalstvo, saj samo tenak pas morja deli dva kluba, ki sta "v vojni", zato nihče ne želi izgubiti na tekmi, tudi na nepomembni. V 80. minuti, ko je bil rezultat 1:1, se je tako začel množičen pretep, sodnik pa po tem ni imel več dvomov in obe ekipi, v sardinski je igral tudi slovenski reprezentant Luka Krajnc, poslal v slačilnico. Krajnc je imel za moštvo Massima Rastellija tudi lepo priložnost, a je z ugodnega položaja z glavo v prvem polčasu streljal previsoko.

Cagliari ima po izpadu v Serie B letos resne načrte za hiter povratek med elito, kar bo skušal storiti tudi z nekdanjim članom Genoe in Cesene, ki je v lanski sezoni navduševal med elito, a belo-črnim ni uspel pomagati pri obstanku. 

Podobno se je sicer obračun med obema otoškima rivaloma razpletel tudi leta 2010, ko na prijateljski tekmi ni bilo niti malo tolerance - tekmo so prekinili že v prvih minutah po pretepu dveh igralcev ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.