Šport
22 ogledov

Ob selektorjevem klicu ni verjel

Luka Krajnc NZS
"Ko sem dobil klic, nisem mogel verjeti. Nisem poznal številke in zato sem bil še toliko bolj presenečen," je občutke ob selektorjevem klicu opisal mladi Luka Krajnc.

Po poškodbi Željka Filipovića se je selektor Srečko Katanec odločil, da bo že za kvalifikacijsko tekmo proti San Marinu v reprezentanco vpoklical Luko Krajnca, ki je bil sicer predviden za nastop na obračunu v Katarju.

"Ko sem dobil klic, nisem mogel verjeti. Nisem poznal številke in zato sem bil še toliko bolj presenečen," je dogajanje pred dnevi opisal branilec Cesene, ki je prepričan, da se bo hitro vklopil v reprezentančno zasedbo: "V italijanskem prvenstvu sem imel nekaj pozitivne treme le na prvih treh tekmah, nato pa sem se sprostil. Upam, da bo tako tudi v reprezentanci. Nekaj fantov poznam že iz slovenske lige in Maribora, tako da sem bo lahko hitro vključil."

Cesena se trenutno bori za obstanek med elito, tako da 20-letni Štajerec nima lahkega dela: "V italijanskem prvenstvu nas čakajo tekme proti neposrednim tekmecem za obstanek v ligi. Prepričan sem, da nam bo uspelo, saj je vzdušje v moštvu odlično, poleg tega pa imamo zelo dobrega trenerja, ki nas zna pripraviti na tekmo. Vsi verjamemo v obstanek med elito."

Krajnc je v letošnji sezoni Serie A odigral 12 tekem in si nabral pomembne izkušnje: "Za branilce je igranje v italijanski ligi ogromna izkušnja in tudi sam sem se v zadnjih letih veliko naučil."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.