Šport > Nogomet
28 ogledov

Krhin zapustil Inter

Rene Krhin EPA
Rene Krhin je po dolgih letih zapustil milanski Inter, njegov novi klub je španski prvoligaš Granada.

Občasni slovenski reprezentant Rene Krhin je že opravil prvi trening z novimi soigralci. Vezist, ki je bil osem let povezan z milanskim Interjem, ta ga je nekaj časa imel v solastništvu z Bologno, bo naslednje štiri lete nosil dres Granade.

Petindvajsetletni nogometaš je zadnjega pol leta že igral v La Ligi, kot posojeni nogometaš Interja je branil barve Cordobe, kljub dobrim predstavam pa ni uspel preprečiti izpada tega kluba v drugo špansko ligo. Granada naj bi za prestop slovenskega vezista plačala okoli milijona evra, nekateri italijanski in španski mediji omenjajo tudi številko 1,3 milijona.

"Z veseljem lahko potrdim, da sem odslej igralec Granade CF ... Veselim se novega izziva v La ligi," je na družbenem omrežju Instagram zapisal Krhin. V svoje vrste ga je sicer želel zvabiti tudi grški velikan Olympiacos, a se je nogometaš raje odločil za igranje na Pirenejskem polotoku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.