Šport > Nogomet
23897 ogledov

Kupili so ga za 87, zdaj mu ponujajo 10 milijonov, da bi odšel

Harry Maguire Profimedia
Angleški reprezentant ne želi zapustiti rdečih vragov.

Harry Maguire je leta 2019 iz Leicester Cityja prestopil v Manchester United, rdeči vragi so zanj takrat odšteli kar 87 milijonov evrov. Štiri leta kasneje je zgodba povsem drugačna. Angleški reprezentančni branilec je po številnih napakah, ki so United stale tudi kar nekaj točk, povsem izgubil podporo navijačev, v klubu pa si želijo njegovega odhoda. A njegova pogodba se bo iztekla šele poleti 2025. 

Angleški mediji so se tako razpisali, da je uprava Uniteda igralcu ponudila 10 milijonov, če prekine dosedanjo pogodbo in si najde nov klub. S tem bi pri rdečih vragih prihranili precej denarja tudi na račun visoke plače, ki jo prejema nogometaš. A Talk Sport je objavil novico, da Maguire ponudbe kluba ne želi sprejeti, s tem pa je ujezil trenerja Erika ten Haga, ki bi privarčevani denar lahko namenil za nove okrepitve.

United je sezono v Premier League končal na tretjem mestu za Manchester Cityjem in Arsenalom. Rdeči vragi so začeli igrati boljše po odhodu nezadovoljnega Cristiana Ronalda, v omenjenem obdobju pa je mesto v prvi enajsterici izgubil tudi Maguire.

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 1
  • Ender3 19:53 10.junij 2023.

    Samo, da je nogometaš pa se o njem govori..Ta svet je vedno bolj nor...in kdo so tisti, ki nazdravljajo tej norosti. ?

Sorodne novice