Šport > Nogomet
1853 ogledov

Pregrešno drag Ukrajinec tarča posmeha: "Kaj je narobe s tabo?"

Mihajlo Mudrik Mudryk Chelsea Epa Mihajlo Mudrik.
Chelsea je plačal izjemno vsoto za igralca, ki se v Premier League ne znajde najbolje. Gostovanje pri Manchester Unitedu je to tudi potrdilo.

Na preloženi tekmi 32. kola angleške Premier League na Old Traffordu je Manchester United zlahka ugnal Chelsea (4:1) in si zagotovil nastopanje v Ligi prvakov.

Na drugi strani so londonski modri letos povsem razočarali. Pred zadnjim kolom držijo 12. mesto in so daleč celo od zgornjega dela lestvice. Slaba sezona je še toliko bolj presenetljiva, ker je novi lastnik Todd Boehly, ki je prevzel vajeti iz rok Romana Abramoviča, vložil ogromno denarja za okrepitve.

Ena od njih je bil Mihajlo Mudrik. Ukrajinec je odlično odigral jesenski del Lige prvakov v dresu donješkega Šahtarja in januarja prestopil v London. Chelsea je zanj takoj plačal 70 milijonov evrov, z izpolnitvijo določenih ciljev se ta številka lahko povzpne do okroglih 100 milijonov.

Mudrik je podpisal pogodbo, ki ga na klub s stadiona Stamford Bridge veže vse do leta 2031. Ob predstavah, ki jih kaže, pa se bo najbrž od prestižnih sosesk zahodnega Londona poslovil že veliko pred tem.

Ukrajinec namreč nikakor ne najde prave forme. V Premier League ni zabil še niti enega gola, zbral je zgolj dve asistenci. V nič kaj zavidljivi verziji se ni predstavil niti v četrtek.

V eni od akcij se je znašel povsem sam pred domačim vratarjem Davidom de Geo. Slednjemu ni bilo treba niti posredovati, saj je Mudrik tako močno zgrešil žogo, da se je ta odkotalila daleč od vrat.

V zadnjem kolu prvenstva, ki ga je znova osvojil Manchester City, bo Chelsea gostil Newcastle United, Manchester United bo pričakal Fulham. Man United se bo nato v finalu FA pokala na Wembleyu pomeril še z mestnim rivalom Cityjem. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice