Šport > Nogomet
515 ogledov

Če bi igrala Francija, bi predal finale Wimbledona

Gael Monfils Epa
Gael Monfils in Lewis Hamilton v dilemi zaradi nogometa.

Le kdo v teh dneh ne spremlja svetovnega nogometnega prvenstva!? Ste zaradi popoldanskih tekem morda prej odšli iz službe? No, posebno zadrego pa imajo športniki, ki v času tekem v Rusiji nastopajo na svojih tekmovanjih. Denimo tenisači v Wimbledonu ali pa vozniki formule 1.

pep guardiola 11 Cityjevih Šport Bodo prvaki sveta spet varovanci Pepa Guardiole?

Francoski tenisač Gael Monfils živi za nogomet. Tekmo med Anglijo in Kolumbijo je najprej spremljal kar na svojem mobilnem telefonu. Ko pa je šla tekma v podaljške, se je odpravil na ogled v enega od londonskih pubov.

Malo v šali malo zares zdaj pravi, da bi bil za ogled finala z njegovo Francijo pripravljen izpustiti svoj nastop v finalu Wimbledona. "Postal bi prvi tenisač, ki bi predal finale, da bi lahko gledal svetovno prvenstvo," je z nasmeškom na obrazu dejal Monfils. "Wimbledona izpred štirih let se sploh ne spomnim. Vem pa, kaj se je takrat dogajalo na mundialu. V Franciji je nogomet kultura." Bomo videli, kako bo, če Monfils in Francija res prebijeta v finale. Oba finala bosta naslednjo nedeljo.

Jose Mourinho Ni za Hrvate Šport Mourinho: Zlata priložnost za Anglijo

Lewis Hamilton | Avtor: 1. Lewis Hamilton (2007 - ....) - 435 milijonov evrov 1. Lewis Hamilton (2007 - ....) - 435 milijonov evrov 1. Lewis Hamilton (2007 - ....) - 435 milijonov evrov
Že prej, to soboto, bo v podobni dilemi svetovni prvak v formuli 1 Lewis Hamilton. Je strasten navijač angleške reprezentance. Anglija s Švedsko tekmo četrtfinala igra v soboto ob 16. uri. Hamilton pa kvalifikacije za VN Velike Britanije končuje ob 16-ih, a ga nato čakajo še medijske obveznosti, tako da bo zamudil vsaj pol ure prvega polčasa.

"Kako visoka je kazen, če izpustim novinarsko konferenco? Se da pogajati o tem?" je na četrtkovem druženju z novinarji pred 10. dirko sezone v Silverstonu vprašal dirkač Mercedesa.

Če pa se Anglija uvrsti v finale, si bo Hamilton tekmo odšel ogledat v živo. "Naslednjo nedeljo sem prost, ker če pride Anglija v finale, hočem biti tam!"

švedski navijači Samara Šport Nasvet navijačem: tuširajte se v dvoje
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.