Šport > Nogomet
917 ogledov

Nasvet navijačem: tuširajte se v dvoje

švedski navijači Epa
V ruski Samari ob ekstremnih temperaturah 35 stopinj Celzija in več primanjkuje vode.

Razlog je veliko število turistov oziroma nogometnih navijačev, ki jih je v mesto privabilo svetovno nogometno prvenstvo. Podjetje, ki skrbi za tamkajšnji vodovod, je zato predlagalo, naj se ljudje tuširajo v parih, da bi prihranili vodo, a povzročilo precej zmede.

Podjetje, ki vodi lokalni vodovod, je poziv "Varčujte z vodo, tuširajte se v parih" sicer označilo s smeškom in mestne oblasti so pojasnile, da je res prišlo do težav z zagotovitvijo vode zaradi velikega števila turistov.

pep guardiola 11 Cityjevih Šport Bodo prvaki sveta spet varovanci Pepa Guardiole?

A po objavi sporočila telefoni pri odgovornih niso potihnili, saj so ljudje zahtevali pojasnilo. Podjetje je zato vendarle objavilo novo sporočilo in pojasnilo, naj nasveta o tuširanju v parih ljudje ne jemljejo resno, seveda pa naj resno jemljejo opozorilo, da primanjkuje vode. Kot pravijo pri lokalnem vodovodu, so želeli s sporočilom zbuditi zanimanje javnosti, kar jim je uspelo, saj so zmogljivosti pri zagotavljanju pitne vode na robu.

Nov val nogometnih navijačev je v Samaro prišel prav v teh dneh, saj bo tukaj v soboto ob 16. uri tekma četrtfinala SP med Anglijo in Švedsko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice