Šport > Nogomet
22 ogledov

Lamela v London za kar 30 milijonov

erik lamela Žurnal24 main
Tottenham si je dokončno zagotovil usluge Erika Lamele, Martin Demichelis pa bo morda odšel v Manchester City.

Argentinski nogometni veteran Martin Demichelis je v začetku julija iz španske Malage prestopil v Atletico iz Madrida, po poročanju španskega športnega časnika Marca pa bo za 4,9 milijona evrov zdaj prestopil v angleški Manchester City. Italijansko Romo zapušča Argentinec Erik Lamela, južnoameriški napadalec bo okrepil londonski Tottenham.

Visoka cena za mladeniča ...

Komaj 21-letni Argentinec je v minulih dveh sezonah za ekipo iz večnega mesta na 66 tekmah dosegel 22 zadetkov, pred prihodom v Evropo pa je igral za River Plate. Roma je sklenila dober posel, saj bo na račun Lamele zaslužila kar 30 milijonov evrov. Argentinčev prestop naj bi bil tudi eden zadnjih pogojev za prestop Garetha Bala v Real Madrid.

... nizka za veterana

Za 32-letnega Demichelisa, nekdanjega igralca nemškega Bayerna iz Münchna, bo - vsaj tako kaže - španska prestolnica le nekakšna vmesna postaja v njegovi karieri. Argentinski obrambni igralec, ki doslej ni odigral nobene uradne tekme za Atletico, je sprejel vabilo trenerja Manuela Pellegrinija, ki je po koncu sezone zapustil Malago in postal prvi mož stroke pri Manchester Cityju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.