Šport > Nogomet
206 ogledov

Legenda odpuščena po enajstih tekmah

Steven Gerrard Profimedia
Nekdanji angleški reprezentant je plačal za slabe rezultate.

Angleški nogometni prvoligaš Aston Villa je sinoči po porazu v domačem prvenstvu Premier League proti Fulhamu (3:0) odpustil trenerja Stevena Gerrarda. Vodstvo kluba je povleklo potezo takoj po bolečem porazu na gostovanju, saj je Gerrarda razrešil upravni odbor.

Ekipa iz Birminghama je to sezono dobila le dve od 11 ligaških tekem, vodstvo pa je za slabe rezultate okrivilo Gerrarda.

Cristiano Ronaldo Poteza Šport Tako so se pri Unitedu odločili kaznovati Ronalda

Nekdanji angleški reprezentant je Aston Villo minulo sezono popeljal do 14. mesta v državnem prvenstvu, v letošnji pa je vodstvo kluba od njega zahtevalo še korak naprej. Zdaj pa je nekdanji vezist Liverpoola in Anglije ostal brez službe.

"Nogometni klub Aston Villa lahko potrdi, da je glavni trener Steven Gerrard zapustil klub s takojšnjim učinkom," se je glasila izjava Ville. "Radi bi se zahvalili Stevenu za njegovo trdo delo in predanost ter mu želimo vse dobro v prihodnosti."

Med glavnima kandidatoma za njegov stolček sta nekdanji trener Tottenhama Mauricio Pochettino in nekdanji trener Chelseaja Thomas Tuchel, toda vprašanje ostaja, če bo vodstvo kluba lahko katerega od njiju privabilo na stadion Villa Park.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.