Šport > Nogomet
522 ogledov

Legendarni Cimirotić se vrača v slovenski nogomet, treniral bo ...

Sebastjan Cimerotić Saša Despot
Nekdanji slovenski reprezentant Cimirotić bo trener pri Slovanu.

Nekdanji slovenski reprezentant Sebastjan Cimirotić bo v nadaljevanju kariere kot trener deloval pri slovenskem nižjeligašu Slovanu, so prvi poročali pri slovenskem nogometnem portalu snportal.si.

Priljubljeni Cime se vrača tja, kjer se je njegova bogata kariera tudi začela. Za ponos Kodeljevega je igral že v mlajših selekcijah, po prehodu iz mladinskega staža pa je v dresu Slovana zbiral tudi svoje prve članske nastope.

Takrat še kot mladenič je Cimirotič za Slovan odigral 26 prvoligaških nastopov in zabil dvakrat, pot pa ga je nato povedla v bližnji Bežigrad, kjer je okrepil vrste takratne Olimpije.

Sebastjan Cimerotić Magazin Sebastjan Cimirotić razkril svojo novo ljubezen

Slovan je prihod 48-letnika naznanil na svojih socialnih omrežjih, pri klubu naj bi deloval kot trener mlajših selekcij, treniral naj bi dečke do 14 leta starosti.

Kodeljevčanom sicer v članski konkurenci v letošnji sezoni ne gre vse po načrtih. Klub je po jesenskem delu brez zmage zasidran na zadnjem mestu zahodne skupine tretje slovenske nogometne lige.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.