Šport > Nogomet
16 ogledov

Leonardo javno zaprosil svojo Anno za roko

Leonardo Billo zaroka poroka prošnja Sky v živo Youtube
Ob robu Uefinega žreba četrtfinalnih parov Lige prvakov in Evropske lige se je zgodilo nekaj, kar ponavadi ne vidimo, ko se srečajo predstavniki najboljših klubov stare celine.

Pravo "sceno" je na žrebu v Nyonu naredil Leonardo, športni direktor Paris Saint-Germaina. Brazilec je pred kamerami televizije Sky za roko zaprosil svojo zaročenko, novinarko Anno Billò.

"Imam vprašanje za Anno. Bi se poročila z menoj?" je šokirani novinarki, ki je bila v studiu, prek povezave iz Nyona dejal Leonardo. "Kakšno vprašanje je to? Dobro, gremo naprej. V redu. Bova govorila doma. Vseeno hvala," mu je odvrnila presenečena Anna.

Imel bi dve svatbi v Braziliji in Milanu

Na vprašanje, če je bil to da ali ne, pa je odgovorila z novim "v redu" in zardevanjem. "Imeli bomo dve svatbi v Milanu in Braziliji," je vztrajal Leonardo, potem pa se je več kot očitno ponesrečena snubitev tudi končala. Brazilski romantik je pokomentiral tudi žreb četrtfinala, ki je njegovemu PSG namenil Barcelono.

"Pomerili se bomo z najboljšo ekipo, ne le zaradi tega, kar ji je uspelo ta teden, ampak zaradi vsega, kar ji je uspevalo v zadnjih letih. Ne bo lahko, ampak nihče od tistih, ki je bil v bobnu, ni bil lahek nasprotnik. Pariz si zasluži veliko zabavo," je glede žreba povedal Brazilec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.