Šport > Nogomet
23 ogledov

''Ronaldo v Pariz? Vse je mogoče''

cristiano ronaldo EPA
Direktor francoskega Paris Saint-Germaina Leonadro de Araújo je zatrdil, da se klub ne dogovarja za prestop Cristiana Ronalda. Nekdanji nogometaš je v isti sapi dodal, da je v primeru, če se napadalec Real Madrida poleti odloči za odhod, ''mogoče prav vse.''

Cristiano Ronaldo je v zadnjem času edini, ki potapljajočo barko Real Madrida ohranja nad gladino. Portugalski superzvezdnik je na zadnjih dveh tekmah v dresu galaktikov dosegel pet golov in ključno pripomogel k zmagama v ligaškem in pokalnem tekmovanju.

Potem ko je prvi zvezdnik Madrida oznanil, da je v Realu nezadovoljen, se je v svetovnih medijih pojavil val špekulacij, kam se bo v prihodnosti preselil 27-letni napadalec. Kot ena izmed možnih destinacij se je omenjal francoski PSG. ''PSG je postal klub, v katerem je mogoče vse. Ronaldo ima z Realom sklenjeno dolgo pogodbo in takšnega kluba ne zapustiš kar tako. Med nami in njim ni bilo kontakta,'' je povedal direktor nogometnega kluba PSG Leonardo de Araújo.

Leonardo de Araújo | Avtor: EPA EPA
''Ko govorimo o prestopu nogometaša njegova kova, se omenja samo štiri, pet klubov in PSG je eden izmed njih,'' je dodal Brazilec, ki se zaveda, da Lionela Messija verjetno nikoli ne bodo videli v Franciji. ''Messi  nikoli ne bo zapustil Barcelone,'' meni Araújo. Kaj pa José Mourinho? ''Ne verjamem, da bo Mourinho zapustil Real,'' je o možnosti prestopa portugalskega stratega povedal Brazilec.

Direktor francoskega prvoligaša je za konec razkril, da PSG cilja na zmago v ligaškem in pokalnem tekmovanju, medtem ko ima visoke ambicije tudi v Ligi prvakov. ''V tem trenutku smo od pokala oddajeni sedem tekem,'' je zaključil Brazilec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.