Šport > Nogomet
11 ogledov

"Leteli bomo"

Cvijanović Berić Filipović Tottenham Maribor Evropska liga EPA
Evropska liga. Mariborčani se od Evrope poslavljajo z dvobojem proti Laziu.

"To je zadnja tekma Evropske lige pred domačimi navijači, stadion bo poln, leteli bomo na krilih tribun. Vemo, kaj moramo storiti, da bodo tri točke ostale doma, da bomo tako mi kot navijači zadovoljni in veseli,“ je pred zadnjim kolom skupin J dejal trener Maribora Darko Milanič. Tekma v Ljudskem vrtu se bo začela ob 21.05.

Proti tradiciji

"Startamo na tri točke, zadovoljni bomo, če bomo igrali pogumno in če bomo pokazali veliko, tako kot smo doslej. Pritiska zaradi točk zdaj ni, veliko lažje bomo igrali zase in za navijače,“ je še dejal Milanič. Maribor se je sicer do zdaj trikrat pomeril z rimskim klubom, vselej pa je tudi izgubil. Proti Laziu še ni zabil gola, prejel pa jih je devet.

Tudi za navijače

"Cilj je zmaga, z njo želimo končati Evropsko ligo. V Evropi mi je bilo do zdaj najtežje igrati prav proti Laziu. Veliko prostora nam ne bodo pustili, imajo kakovost,“ je povedal prvi mariborski strelec Robert Berić, ki je v tej sezoni v Evropski ligi zabil že šest golov, Agim Ibraimi pa je dodal: "Hočemo še enkrat dokazati, da smo zasluženo igrali v Evropski ligi. Pred našimi navijači nobena gostujoča ekipa ne more vnaprej vpisati treh točk. Igrali bomo tudi za navijače.“

Lazio ima napredovanje zagotovljeno, Tottenham, ki gosti Panathinaikos, ga dobi z zmago ali remijem, medtem ko mora Panathinaikos za napredovanje zmagati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.