Šport > Nogomet
136 ogledov

Liga prvakov na Sport Klubu in Telekomu

naslov pokal Bosingwa Torres Ivanović Malouda Finale Liga prvakov Bayern Chelsea Reuters
Pravice za prenos tekem nogometne Lige prvakov prihodnjih treh sezon je poleg Telekoma Slovenije pridobil tudi Telemach. Ta ima prednostni izbor sredinih tekem, pravice pa veljajo tudi za polfinalni in finalno tekmo Lige prvakov.

Kot so sporočili iz Telemacha, si bodo ljubitelji nogometa tekme Lige prvakov lahko ogledali na televizijskih programih Sport Klub skupine. Pravice predvajanja veljajo tudi za platformo D3GO, s pomočjo katere bodo lahko naročniki prvenstvo spremljali tudi preko telefona, tabličnega in prenosnega računalnika.

 

"Telemach stremi k zagotavljanju raznolike in najkakovostnejše televizijske vsebine. V letošnjem letu je v ospredju zagotovo nogomet, zato smo se odločili, da svojim naročnikom omogočimo spremljanje najzanimivejših tekem Lige prvakov, ki si jih bodo lahko ogledali na programih Sport kluba," je ob tem dejal direktor Telemacha Marko Šter.

Peter Perčič iz Telemachove službe za odnose z javnostmi pa je za zurnal24.si pojasnil še: "Pridobili smo ekskluzivne pravice za prvi izbor sredinih tekem Lige prvakov. Kupili smo pravice tako za polfinale kot finale. Pravice so že prodane naprej programom Sport Kluba. Na programu Sport Klub HD bo mogoče Ligo prvakov gledati tudi v HD-tehniki, ta program pa obstaja ekskluzivno za Telemachove naročnike. Ti bodo torej lahko gledali Ligo prvako v HD-ju."

Vnovično sodelovanje s Telemachom je pozdravil tudi direktor družbe Sport klub Slovenija Marko Simeunović. "Kot televizijski program s športno vsebino vemo, da nogomet prednjači pred ostalimi športi. Liga prvakov prinaša razburljive tekme, ki jih bomo ekskluzivno ponudili našim gledalcem v naslednjih treh sezonah," je poudaril. Po pojasnilih Sport Kluba bo prva tekma na sporedu 22. avgusta, navdušenci Lige prvakov pa bodo lahko spremljali še studijski program z gosti, skrajšane posnetke tekem in tedenske oddaje.

Komentarjev 3
  • Manager 16:13 07.junij 2012.

    ** Komentar je bil zaradi neprimerne vsebine odstranjen **

  • Tina Novak 14:49 07.junij 2012.

    Še sreča, da imamo siol, ki bo imel 130 tekem, kar pomeni girls fun all the way, moški bodo pa na varnem pred TV. Komaj čakam.

  • JackD 12:48 07.junij 2012.

    Zakaj ti sploh kupujejo pravice, če niti za svojo mrežo ne morejo poskrbeti? Že ko so kuili Premier League sem bil jezen, ker niso bili kos nalogi. Prvo kot prvo so sliko formata 16:9 oddajali v formatu 4:3 in je ...prikaži več bila slika stisnjena na sredino, več kot pol ekrana pa je zasedala črna obroba. Drugi problem imajo z oddajo, saj imajo očitno najslabše antene, kar jih je proizvedel človek. Da ne rečem, da ima nekaj televizijskih mrež sploh nima podpisane pogodbe z njimi in s tem veliko ljudi ne bo moglo videti filana LP. Ampak te imbecili se še vedno mečejo v projekte, katerim niso dorasli!