Šport > Nogomet
31 ogledov

Liverpool bi Walcotta in Llorenteja, Milan De Jonga

theo walcott Reuters
V petek se zaključi letošnji poletni prestopni rok in tržišče je polno namigov o novih prestopih. Dogaja se predvsem v Angliji, kjer so v možne prestope vpleteni Arsenal, Liverpool, Manchester City, West Ham, Swansea City in Newcastle.

Novi trener Liverpoola, Brendan Rodgers, želi do četrtka zvečer prodati visokoraslega napadalca Andyja Carrolla in z dobljenimi sredstvi financirati prihod Thea Walcotta iz Arsenala, tarča redsov pa je tudi član bilbajskega Athletica, Fernando Llorente, ki se je sicer v prejšnjih dneh povezoval z Juventusom. Carroll je bil že ponujen West Ham Unitedu in Newcastle Unitedu, slednji je tudi bivši klub angleškega reprezentančnega napadalca. Alan Pardew, trener srak, je že zavrnil možnost Andyjeve vrnitve ob reko Tynes.

Nigel de Jong in Ian Harte | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Milan obupal nad Kakájem in Diarrajem, hoče De Jonga

Medtem se je AC Milan ogrel za vezista Manchester Cityja, Nigela De Jonga, a se kluba za zdaj še ne moreta sporazumeti okrog višine odškodnine. City zahteva 6,5 milijona funtov, Milan pa je za zdaj pripravljen ponuditi od tri do štiri milijone funtov. Angleški prvaki so se sicer ogreli za igralca Swansea Cityja, Scotta Sinclairja, za katerega so ponudili 6,2 milijona funtov.

Rdeče-črni iz svetovne prestolnice mode naj bi opustili prizadevanja, da bi na San Siro pripeljali igralca madridskega Reala, Kakája in Lassano Diarraja. Slednji naj bi bil že na poti v turški Fenerbahče.

Bolgarski napadalec Dimitar Berbatov, ki se je že odrekel možnosti prestopa iz njegovega Manchester Uniteda v Juventus, naj bi bil zelo blizu selitve k Fulhamu, na stadionu Craven Cottage naj bi si ga zelo želel trener Martin Jol.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.