Šport > Nogomet
53 ogledov

Luis po letu dni že nazaj

Filipe Luis EPA
Atletico Madrid je v svoje vrste vrnil brazilskega levega bočnega branilca Filipeja Luisa. Ta je nazadnje igral za londonski Chelsea, kamor je prestopil prav iz Atletica pred minulo sezono.

Devetindvajsetletni Filipe Luis je z Madridčani podpisal štiriletno pogodbo, Atletico pa je zanj odštel 16 milijonov evrov odškodnine. Branilec, ki je pred tem igral še za Figueirense, Ajax, B-ekipo madridskega Reala in Deportivo La Coruno, se je že pridružil soigralcem na kosilu pred današnjo prijateljsko tekmo z Numancio. Na njej ne bo slovenskega vratarja Jana Oblaka, ki je včeraj opravil lažji zdravstveni poseg na hrbtu in se je odločil za počitek, sporočajo iz madridskega kluba.

Atletico je sicer precej aktiven v poletnem prestopnem roku. Pripeljal je še Črnogorca Stefana Savića iz Fiorentine za devet milijonov evrov, belgijskega vezista Yannicka Ferreiro Carrasca iz Monaca za 20 milijonov evrov, od Sao Paula si je izposodil branilca Rodriga Caia, od Porta je za 35 milijonov evrov odkupil kolumbijskega napadalca Jacksona Martineza, od Villarreala pa argentinskega napadalca Luciana Vietta za 20 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.