Šport
16 ogledov

"Z nakupi je konec"

Filipe Luis EPA
Trener Chelseaja José Mourinho zatrjuje, da so pri Chelseaju že kupili vse nogometaše, ki jih potrebuje za novo sezono.

"Z nakupi smo že končali. Prestopni rok se bo zaključil 31. avgusta, vendar se je za nas končal že 19. julija," je po nakupu Luisa Filipeja (19,5 milijonov evrov) dejal José Mourinho. Pred tem so v klub prišli še Cesc Fàbregas (37,9 milijonov), Mario Pašalić in Diego Costa (40,4 milijone).

"Opravili smo odličen posel. Ne samo glede na to katere nogometaše smo pridobili, ampak tudi zaradi hitrosti izpeljanih poslov. Prestope smo opravili v skoraj rekordnem času. Vedeli smo, kdo so naše tarče, te igralce smo podrobno poznali, zgodaj pa smo krenili v napad na njih in njihove klube. Dobili smo ravno to, kar smo si želeli. Zasedba mi je zelo všeč, veselim se začetka nove sezone," je še povedal portugalski strokovnjak, ki bo naslednjo nedeljo z močno zasedbo gostoval tudi na stadionu Stožice, kjer se bo v pripravljalni tekmi pomeril z Olimpijo.

"Cesc si je želel k nam"

V kadru bo tudi Fàbregas za katerega Mourinho trdi, da si v resnici ni želel vrnitve k Arsenalu. "Z njim sem govoril le 20 minut. Menim, da si je zelo želel priti k nam," je o prestopu nekdanjega kapetana Arsenala iz Barcelone v Chelsea dejal Portugalec in dodal: "Arsenal je imel opcijo, da bi se lahko vmešal v posel, a mislim, da Cesc tega ni želel sprejeti. Razmišljal je predvsem o nas in zato sem tudi imel tako lahek posel."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.