Šport > Nogomet
1257 ogledov

Madridski Real ima novega člana

Exequiel Palacios
V vrstah madridskega velikana bo kmalu zaigral nov nogometaš.

Argentinec Exequiel Palacios se je po poročanju medijev preselil k španskemu nogometnemu prvoligašu Real Madridu. Prestop 20-letnega nogometaša iz River Plata naj bi kraljevi klub javno obelodanil šele po povratni tekmi finala pokala libertadores konec novembra, danes poroča španski športni dnevnik Marca.

Palacios naj bi z Realom podpisal pogodbo do poletja 2024; River in Real sta se dogovorila za 20 milijonov evrov odškodnine, še pišejo pri Marci. Za mladega Argentinca so se zanimali tudi drugi evropski klubi, med njimi tudi klub nekdanjega slovenskega reprezentančnega vratarja Samirja Handanovića, milanski Inter.

Pokal Libertadores Atmosfera Šport Neverjetne scene na velikem derbiju Boca Juniors, River Plate Finale Šport Superclasico v prvo brez zmagovalca Boca Juniors, River Plate Največje rivalstvo Šport "Slovencu je težko razložiti, za kaj gre"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.