Šport > Nogomet
31 ogledov

Na Maksimirju kmalu tudi hotel in kapelica

Dinamo slačilnica
1/6
Igor Kralj/PIXSELL
Zagrebški Dinamo se že nekaj časa, skupaj z lokalnimi oblastmi v hrvaški prestolnici, trudi polepšati svoje domovanje - stadion Maksimir. V tednu dni bo dotrajani objekt dobil dve novi pridobitvi.

Zagrebški Dinamo je pod južno tribuno namenu predal nove slačilnice, ki bodo v uporabi že od sobote. Modri so v nove prostore vložili več milijonov kun.

Igralci in sodniki bodo v novih slačilnicah uživali v precej večjem udobju, kot pa so ga bili deležni do sedaj, ko se je igrala tekma na Maksimirju. Prostori za pripravo na tekmo so zgrajeni po vzoru stadionov, ki jih je Dinamo obiskal v zadnjih dveh sezonah Lige prvakov. Gotovo veste, da so Modri v zadnjih dveh letih gostovali na stadionih Gerland (Lyon), Amsterdam Arena, Santiago Bernabéu (Madrid), Olympiskij (Kijev), Dragao (Porto) in Park princev (Pariz). V garderobah so prostori za masažo, plazma televizorji ter najnovejša bela tehnika, ki služi nogometašem pri optimalni prehranski pripravi na napore.

Zagrebčani pa ob južni tribuni gradijo tudi majhen hotel in kapelico. Poleg tega je blizu tudi konec del na novem semaforju - prvič bo zasvetil v prihajajočem tednu - , ki bo enak kot tisti na milanskem San Siru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.