Šport > Nogomet
22 ogledov

"Mancini je aroganten, samovšečen in egoističen"

roberto mancini Reuters
Oskrbnik Manchester Cityja, ki je iz dneva v dan delal z odpuščenim trenerjem Robertom Mancinijem, si je Italijana privoščil na Twitterju.

Sedaj že nekdanji oskrbnik Manchester Cityja, ki je skrbel za mnoge logistične zadeve na stadionu Etihad, Stephen Aziz, je dan po prekinitvi sodelovanja med Robertom Mancinijem in Cityjem na Twitterju izrazil vse slabe občutke, ki so se mu nabrali ob delu z italijanskim trenerjem.

"Nekateri navijači Cityja so nezadovoljni zaradi prekinitve sodelovanja z Mancinijem. Večina trenerjev bi s tako ekipo osvajalo trofeje, ob tem pa bi poskrbeli za dobro počutje igralcev in uslužbencev," je zapisal Aziz, ki pa se tu ni ustavil.

"Aroganten, samovšečen, brez manir ... "

"Aroganten, samovšečen, egoističen, brez manir, omejen ... Le nekatere značilnosti Mancinija, ki je odhod na delo spremenil v nekaj težkega. Navijači ne morejo videti, kaj se iz dneva v dan dogaja v klubu. Vsako jutro je bilo zelo težko dobiti 'Dobro jutro' z njegove strani," je nadaljeval Aziz, ki pa je našel pohvalne besede za institucijo Cityja. 

"MCFC na drugi strani pa je izjemen klub. Večina ljudi je preprostih in sicer sem užival v delu tam. Ne pravim, da ni napravil dobrega posla z osvojitvijo lovorik, le izražam svoje mnenje glede Mancinija," je zaključil nekdanji oskrbnik, ki je na Etihadu deloval dve sezoni.

Glavni razlog za Mancinijevo menjavo naj bi bili, ob neosvojenih lovorikah, slabi odnosi z večino sodelavcev. Italijan pa je v zadnjih dnevih obračunaval tudi z vodstvom kluba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.