Šport > Nogomet
12 ogledov

Mancini posilil, Osvaldo udaril

mancini EPA
Nogometaša Osvaldo (Roma) in Mancini (Atletico Mineiro) (bo)sta verjetno precej obžalovala svoji dejanji. Če ne prej, ko bosta trpela zaradi posledic svojih dejanj.

Nekdanji brazilski nogometaš Rome in drugih italijanskih prvoligašev Mancini je obsojen na dve leti in osem mesecev zapora zaradi posilstva, je sklenilo milansko sodišče, čeprav je nogometaš obtožbe zanikal. Nekdanji brazilski reprezentant, ki igra v domačem Atletico Mineiru, je bil spoznan za krivega zaradi napada na mlado brazilsko dekle, ki jo je spoznal na zabavi. To se je zgodilo lani, ko je še nastopal za AC Milan. Tja ga je posodil Milanov mestni tekmec Inter.

Roma kaznovala Osvalda

Roma pa je kaznovala napadalca Pabla Osvalda, ker je po prvenstvenem porazu proti Udineseju z 0:2 udaril soigralca Erika Lamelo, so zapisali na spletni strani rimskega kluba. Napadalec bo zaradi prekrška moral seči v denarnico, na naslednji tekmi Rome pa ne bo smel igrati.

Roma je potrdila govorice, da je Osvaldo udaril 19-letnega soigralca v slačilnici stadiona Friuli, kjer domuje Udinese, klub slovenskega reprezentančnega vratarja Samirja Handanovića. Vodstvo Rome je še sporočilo, da so napadalca kaznovali po predlogu trenerja Luisa Enriqueja. Osvaldo bo lahko treniral s prvo ekipo Rome, vendar ne bo mogel igrati na naslednji tekmi Serie A, ko bo Roma gostovala v Firencah pri Fiorentini. Osvaldo, ki je rojen v Argentini, sicer igra za italijansko izbrano vrsto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.