Šport > Nogomet
250 ogledov

Olimpija na večnem derbiju brez predsednika

Milan Mandarić
Nogometaši Olimpije v Celju ne bodo imeli podpore predsednika Milana Mandarića.

Prvi mož Olimpije Milan Mandarić se iz zdravstvenih razlogov ne bo udeležil finala Pokala Slovenije med Mariborom in Olimpijo, ki bo nocoj ob 20.15 gostil celjski sadion Z'dežele. Tekmo si lahko ogledate v neposrednem prenosu na programu Sportklub 1.

nogomet Olimpija-Maribor Večni derbi Šport Maribor po dvojno krono, Olimpija rešuje sezono

Predsednik ljubljanskega kluba, sicer aktualnega branilca naslova in petkratnega pokalnega zmagovalca v samostojni Sloveniji, bo nogometni spektakel spremljal po televiziji.

Maribor Olimpija večni derbi Finale Šport Vročica četrtkove noči, knežje mesto v pričakovanju spektakla

"Predsednik NK Olimpija Milan Mandarić je imel danes lažji zdravstveni poseg, po katerem je predvideno nekajdnevno domače okrevanje.  Finalno tekmo med Olimpijo in Mariborom bo zato predsednik Mandarić spremljal pred televizijskim zaslonom, fantom pa je pred finalom pokala sporočil, da ljubitelji nogometa v Ljubljani pričakujejo in si zaslužijo dober nogomet ter odločno igro, ki je v preteklih letih prinesla vse velike zmage zmajev," so na uradni spletni strani zapisali Ljubljančani.

POKAL SLOVENIJE (FINALE):  
Olimpija Ljubljana - Maribor  
četrtek, 30.05.2019, ob 20:15 na SK1

Finalista letošnjega pokala sta v pretekli sezoni odigrala štiri medsebojne tekme. Prvo so dobili Mariborčani (3:0), drugo Ljubljančani (2:1), tretja pa se je končala z neodločenim izidom (0:0). Zadnji ligaški derbi je prepričljivo dobila Olimpija (3:0).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.