Šport > Nogomet
22 ogledov

Mandžukičeva košarica Hrvatom

Mandžukić mreža Borussia Dortmund Bayern Liga prvakov finale London Wembley EPA
Eden od junakov zmage Bayerna nad Borussio iz Dortmunda v finalu Lige prvakov Hrvat Mario Mandžukić je zabil prvi gol na tekmi, po njej pa hrvaškim novinarjem zabrusil: "Presrečen sem, za vas pa mi je prav vseeno!"

Mario Mandžukić je bil besen, ker je pred finalom na Wembleyju prebral svoj intervju v italijanskem Tutosportu, ki pa je po njegovih besedah izmišljen, piše Večernji list.

Hrvaški napadalec je bil eden glavnih akterjev Bayerna pri zmagi nad Borussio iz Dortmunda z 2:1 in peti naslov Bavarcev v zgodovini. Po zmagi je na igrišču plesal, poljubil pokal in si ga poveznil na glavo ... Ob tem se je s posebnim posvetilom držal za dres, a hrvaški novinarji, ki so pred mikrofoni pričakovali nasmejanega Mandžukića, niso izvedeli zakaj je to storil, še več, nogometaš jih je šokiral z izjavo: "Jaz sem najbolj srečen človek na svetu, za vas pa mi je prav vseeno". Zakaj bi vam kaj povedal?"

"Opravičite se mi“

Hrvaški mediji pišejo, da je bil besen zaradi izmišljenega intervjuja v italijanskem mediju, v katerem naj bi se hvalil, kako se je norčeval iz trenerjev v Dinamu, ponoči vozil avtomobil brez prižganih žarometov, bežal iz mladinske reprezentance in, da je njegov vzornik Zlatan Ibrahimović.

Čeprav so mu hrvaški novinarji, ki so pripotovali v London na finale Lige prvakov želeli pojasniti, da oni nimajo nikakršne povezave z intervjujem, jim je nogometaš sporočil, da želi njihovo opravičilo in odhitel stran.

Komentarjev 2
  • Avatar roksa
    roksa 12:44 26.maj 2013.

    Ne Mandžukić, ampak Mangupić!!!!!!!!!hrček ko hrček!!!!

  • joc2013 10:56 26.maj 2013.

    Kako hito pozabiš na svoje korenine, ko imaš par miljonov eur v žepu.