Šport > Nogomet
50 ogledov

Maribor pripeljal novega igralca

Marwan Kabha EPA
V Ljudski vrt prihaja Marwan Kabha, 24-letni zvezni igralec, dosedanji član šestouvrščenega izraelskega prvoligaša Maccabi Petah Tikva.

Z Mariborom je Marwan Kabha, ki je odigral v letošnjem prvenstvu 31 tekem in ima med drugim tudi 13 nastopov za mlado izbrano vrsto Izraela, podpisal triletno pogodbo. Prihaja s statusom prostega igralca, torej brez odškodnine.

"Sredina igrišča je srce vsake ekipe, tudi naše. Ob spoznanju, da odigra Maribor v sezoni po 56 tekem, precej napornih tekem, potrebujemo nove moči, da bi srce ekipe ob porazdelitvi minutaže prestalo vse te napore. Marwan Kabha je bil mladi reprezentant Izraela, redno igra v kakovostni ligi. Ne dvomim, da se bo uspešno prilagodil ekipi, klubu, življenju v mestu in bo pomenil ustrezno okrepitev," je ob prihodu prve okrepitve za naslednjo sezono dejal športni direktor vijoličastih Zlatko Zahović.

Kabha se bo pridružil moštvu ob začetku priprav na novo sezono. Prvi trening v novem tekmovalnem obdobju je predviden 15. junija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.