Šport > Nogomet
344 ogledov

Maribor v svoje vrste pripeljal nekdanjega velikega talenta PSG-a

Endri Celaj Youtube
Ali bo v Mariboru pokazal ves svoj razkošen talent?

Pri nogometnem klubu Maribor so mogoče zadeli terno, saj so v svoje vrste uspeli zvabiti izjemno perspektivnega nogometaša, ki bo v vijol'čnem dresu poizkušal prikazati ves svoj razkošen talent, ki ga je pred leti celo pripeljal do velikega PSG-a.

Po pisanju slovenskega SNportala so namreč Mariborčani iz Hellas Verone pripeljali albanskega napadalca Endrija Celaja, na katerega bodo resno računali predvsem v prihodnosti, saj je nadarjeni napadalec januarja dopolnil komaj osemnajst let.

A kljub njegovi rosni starosti je za njim že zelo zanimiva nogometna pot, saj je pred prihodom v štajersko prestolnico leto in pol branil barve mlajših selekcij italijanske Hellas Verone, pred tem pa je bil del nogometne šole slovitega PSG-a.

Pri spletnem profilu Football Talents so pred leti naredili tudi prispevek o Celaju, v katerem so izpostavili kot njegove največje kvalitete preigravanje, hitrost, timsko delo in trdo delo na treningih ter odlično zaključevanje akcij.

Vsega 170 centimetrov visoki napadalec je sicer tudi član mlade albanske reprezentance.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.