Šport > Nogomet
2640 ogledov

Kako se je osmešil! Neymar izvedel najslabšo enajstmetrovko svoje kariere!

Neymar Profimedia
PSG je izgubil z Nantesom, Neymar pa je izvedel najslabšo enajstmetrovko svoje kariere.

Nogometaši francoskega PSG so v sobotni tekmi 25. kroga igrali z Nantesom in izgubili z 1:3. PSG, sicer prepričljivo prvi na lestvici, je tako doživel šele drugi ligaški poraz v sezoni.

Parižani, tokrat po dolgem času s polno zvezdniško navezo v napadu (Kylian Mbappe, Neymar, Lionel Messi), so slabo začeli in Randal Kolo Muani je že v četrti minuti poskrbel za vodstvo domačih.

Na 2:0 je povišal Quentin Merlin, v nadaljevanju pa so se stvari za Parižane obrnile še na slabše, saj je po posredovanju Vara Ludovic Blas v sodnikovem dodatku prvega dela izkoristil enajstmetrovko za 3:0.

V drugem polčasu je sicer Neymar nato hitro znižal, a je bil to tudi edini gol Parižanov, saj je brazilski zvezdnik v 59. minuti zgrešil z bele točke.

Brazilec, ki se je vrnil v ekipo po poškodbi gležnja, je v igro vstopil že v 73. minuti tekme Lige prvakov proti Real Madridu, tokrat pa je prvič po poškodbi začel v prvi postavi in navijači PSG-a so nestrpno pričakovali, kaj jim bo ponudil sanjski napadalni trio. Ki pa je močno razočaral...

Neymar je z zadetkom sicer vrnil PSG nazaj v igro, a je s ponesrečeno enajstmetrovko zapravil vsako upanje na povratek. Alban Lafont mu je z lahkoto ubranil strel, ki je bil bolj podoben podaji, ter prinesel zmago ekipi, ki je z novimi tremi točkami skočila z enajstega kar na peto mesto v prvenstvu.

Kljub porazu je pariška zasedba ostala trdno prva z 59 točkami, lahko pa v nedeljo prvi zasledovalec Marseille pride na le -10, če bo premagal Clermont. Tretja Nica bo gostila Angers, četrti Strasbourg bo gostoval pri St. Etiennu.

Komentarjev 1
  • peter937 11:22 20.februar 2022.

    Ali ni to tisti nogometaš ,ki se je na svetovnem prvenstvu metal po tleh ...hihi Kadarkoli je bil kakšen nogometaš na tleh so rekli da je izvedel Neymar trik