Šport > Nogomet
223 ogledov

Maribor z okrepitvijo za Ligo prvakov

Dare Vršič
Slovenski nogometni prvak Maribor se je po kratkem premoru za novo sodelovanje dogovoril z Daretom Vršičem, ki je podpisal dvoletno pogodbo.

Izkušeni vezist Dare Vršič ob koncu prejšnje sezone ni želel podaljšati pogodbe z Mariborom in je upal, da se bo še enkrat preizkusil v tujini, a se je na koncu vrnil v Ljudski vrt.

"Dare, dobrodošel nazaj v nogomet in NK Maribor. Vse besede in pridige so zdaj odveč. Želim mu, da se čim prej vključi v novo zgodbo in pokaže tisto, kar vsi mi pričakujemo od njega. Sezona je dolga, do decembra bomo skupaj odigrali 36 tekem in ne glede na našo novo zgodbo bomo potrebovali talent in navdih," je pojasnil športni direktor Zlatko Zahovič.

Green Dragons večni derbi transparent Provokacije Šport "Slovenska Barcelona" in "LGBT organizacija"

"Po neprijetnih mesecih brez nogometa sem zelo vesel, da so mi v klubu ponudili novo priložnost. Storil bom vse, da bi prispeval svoj delež k novim uspehom. V življenju kdaj povlečemo napačno potezo, jaz sem naredil življenjsko napako, zato je moja zahvala klubu ob našem novem dogovoru še večja. Ponosen sem na to, kar so doslej opravili. Vmes nisem imel kluba, a nisem miroval. Kondicijsko ne bi smel imeti težav z vključevanjem, je pa težko zdaj povedati, koliko časa bom potreboval, da pridem do ravni, na kateri so soigralci, ki so v velikem slogu odigrali 13 tekem. Se pa bom potrudil po najboljših močeh, da čim prej pridem do stanja, ko bom lahko znova na igrišču," pa je za klubsko spletno stran dejal Vršič.

Nogometna dvoboj med NK Olimpija in NK Maribor v Stožicah. Veliki derbi Šport Po 90 minutah brez sprememb na lestvici
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.