Šport > Nogomet
4145 ogledov

"Slovenska Barcelona" in "LGBT organizacija"

Green Dragons večni derbi transparent Green Dragons so na nedeljskem večnem derbiju razkrili transparent s posmehljivim sporočilom za privržence Maribora.
Nedeljski večni derbi ima tudi "tretji polčas". Dogaja se na družbenih omrežjih.

V nedeljo zvečer sta se ljubljanska Olimpija in Maribor razšla z neodločenim izidom (0:0), po katerem sta ostala na vrhu lestvice z enakim številom točk. 

Srečanje so, kot ponavadi, zaznamovali tudi navijači obeh ekip. Viole in Green Dragons so še enkrat več privržence tekmecev pričakali s šaljivimi transparenti, njihove domislice pa so kot rahle provokacije izrabili nekateri nogometaši v obeh taborih.

Nogometna tekma med NK Olimpija in NK Maribor v Stožicah. OLI - MB Šport Razplet večnega derbija po željah policije

Bočni branilec Maribora Martin Milec je na Instagramu tako objavil fotografijo transparenta Viol, na katerem so Štajerci Ljubljančane spomnili na nedavno uvrstitev vijoličastih v Ligo prvakov. Ob tem so se ponorčevali iz besedne zveze "slovenska Barcelona", s katero so nekateri iz vodstva zeleno-belih pred časom označili svoje moštvo.

Green Dragons jim niso ostali dolžni: "Goli moški na ograji, vijolično rumena kombinacija. Vi ste navijači ali LGBT organizacija?" je pisalo na transparentu ljubljanskih privržencev. To fotografijo je na svojem Instagram računu delil branilec "zmajev" Kenan Bajrić in tako podražil ljubitelje kluba iz Ljudskega vrta. 

 

 

A post shared by Martin Milec (@milecmartin) on

 

#derbi#plts#greendragons#33

A post shared by Kenan Bajric (@kenanbajric) on

Komentarjev 3
  • Gigiiinjo 22:20 29.avgust 2017.

    pamet ni njihova vrlina. dobesedno nagi držijo tole, da pa sploh ne omenjam ko so predlani se zgoraj brez zvijali da drogovih po ulicah ljubljane ko so osvojili prvenstvo. svašta, bosnatrans vam škodi malo

  • Puck912 19:38 29.avgust 2017.

    In vse skupaj drži gomila golih moških.

  • perhan63 19:01 29.avgust 2017.

    carji ahhahahaahhah