Šport > Nogomet
1399 ogledov

Mariborčani so bili jezni, zdaj jih je samo še sram

Derbi med Mariborom in Olimpijo Anže Petkovšek
Mariborčani so po tekmah 29. kroge ostro udarili po sodnikih.

V taboru slovenskega podprvaka so bili zelo kritični do sodniških odločitev v 29. krogu Prve Lige TS, svoje nezadovoljstvo pa so izrazili z dmeva, po mnenju mnogih spornima objavama na družbenih omrežjih.

NŠ Mura NK Maribor Prva liga TS Šport Mura ustavila Maribor, atomski polčas Gorice, Krško namučilo "zmaje"

Mariborčani so se po remiju z Muro (2:2) najprej obregnili ob sojenje Mateja Juga. Vijoličasti so zaradi izključitev Aleksa Pihlerja in Dareta Vršiča tekmo na Fazaneriji končali samo z devetimi nogometaši. Po njihovi oceni je bil sodniški kriterij prestrog, odločitvi pa škandalozni. 

"Dejansko je zelo težko analizirati tekmo. Če odmislim dogajanje v zadnjih desetih minutah, bi jo lahko. Če bi bilo treba opisati končnico, ocene ni treba podajati, ker je vse jasno. Dovolj si je ogledati posnetek," je za Nkmaribor.si povedal trener Darko Milanič.

Vijoličasti so se pritožili tudi nad kvaliteto sojenja v Stožicah, kjer naj bi sodnik Slavko Vinčić, sicer Mariborčan, očitno pomagal Olimpiji.

"Prej smo bili jezni, zdaj nas je lahko še sram. Nastopa Slavko Vinčić iz Maribora," so pripisali posnetku obračuna med Daliborjem Volašem in Mirzo Mujčićem ter nedosojenemu prekršku Roku Kronavetru.

Med spletnimi komentatorji se je vnela burna razprava, ali so takšne objave sploh na mestu in ali tovrstno kazanje s prstom pritiče klubu takšnega kova, kot je Maribor.

Končno sodbo o upravičenosti njihovega početja prepuščamo vam.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.