Šport > Nogomet
30 ogledov

Mascherano med vožnjo brcnil bolničarja

javier mascherano Youtube
Argentinski reprezentant Javier Mascherano se je opravičil, ker je med kvalifikacijsko tekmo med Argentino in Ekvadorjem brcnil voznika medicinskega vozička. Nogometaš Barcelone je za svojo potezo prejel neposredni rdeči karton.

Branilca Javerija Mascherana so v 88. minuti kvalifikacijske tekme za SP 2014 med Argentino in Ekvadorjem z igrišča odpeljali na mediciskem vozičku. Argentinec je med vožnjo brcnil voznika, nato pa še burno reagiral, zato mu je sodnik pokazal rdeči karton.

Mascherano se je za svoje dejanje že opravičil. ''Sram me je. Vedno moraš nasprotovati nasilju. Resnica je ta, da sem naredil napako. Ni prijetno, da si izključen na takšen način,'' je povedal 29-letni nogometaš Barcelone in dodal: ''Voziček je šel prehitro in mislil sem, da bom padel. Vozniku sem rekel, naj gre počasneje, vendar me je ignoriral. Ponavljam, ni opravičila.''

Tekma se je končala z neodločenim izidom (1:1). V četrti minuti tekme je z bele točke zadel Sergio Agüero, izenačujoči zadetek pa je v 17. minuti dosegel Segundo Castillo. Argentina je po 13 odigranih tekmah še vedno na vrhu kvalifikacijske skupine in ima tri točke prednosti pred Kolumbijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.