Šport > Nogomet
21 ogledov

Matavža poslali v drugo ekipo

tim matavž psv rapid Reuters
Po poročanju nizozemskih medijev se je slovenski reprezntant Tim Matavž znašel v nemilosti pri novem trenerju PSV Dicku Advocaatu. Primorca smo želeli priklicati, a nam ga še ni uspelo dobiti na telefon.

"Nekateri igralci med odmorom niso delali popolnoma nič in so preslabo pripravljeni. Ne razumem nogometašev, ki so imeli slabo sezono, a ne storijo nič. To je nerazumljivo. Verjetno razmišljajo drugače kot jaz. Ukrepal bom," je dejal zdaj že nekdanji selektor ruske reprezentance Dick Advocaat. Ta o imenih nogometašev ni želel govoriti, po mnenju nizozemskih novinarjev pa naj bi se med nezaželenimi znašel tudi Tim Matavž. Napadalec naj bi imel nekaj težav na uvodnih treningih, Advocaat pa naj bi ga poslal vadit z mladinskim moštvom iz Eindhovna. Tako naj bi za mladeniče PSV zaigral že na današnji tekmi proti njihovim vrstnikom iz Willem II.

Komentarjev 3
  • Murko Ne Povem Hehe 16:56 10.julij 2012.

    drgač bi pa trenerja pretepu na njegovem mestu XD

  • Murko Ne Povem Hehe 16:55 10.julij 2012.

    kwa teb ni jasn z črtico??če zna pač zna in jebi ga. hehe XD :D

  • zic 16:26 10.julij 2012.

    v športu je vedno tako si ali nisi....nič ne bo drugače, če ga boste priklicali!? Lahko je za nas zvezdnik s črtico je lahko za noveg atrenerja nula...tko to je!!!