Šport > Nogomet
505 ogledov

Mbappe zamenjan že v prvem polčasu, tako resna je poškodba

Kylian Mbappe Epa
Grenka zmaga PSG, poškodoval se je prvi zvezdnik Mbappe.

Trener francoskega nogometnega prvaka PSG Luis Enrique je nekoliko zmanjšal zaskrbljenost glede poškodbe gležnja, zaradi katere je moral Kylian Mbappe zapustiti igrišče v prvem polčasu nedeljske tekme v ligue 1. PSG je sicer tudi brez prvega zvezdnika v domačem prvenstvu premagal Olympique Marseille s 4:0.

Videti je bilo, da si je Mbappe, ko se je zapletel z branilcem Marseilla Leonardom Balerdijem, poškodoval levo nogo. Gleženj mu je obrnilo le sedem minut po začetku tekme na Parku princev. Za kratek čas se je sicer vrnil na igrišče, nato pa znova odšel, si sezul levi čevelj in se posvetoval z zdravnikom ekipe.

Francoski superzvezdnik je nato skušal nadaljevati, a je odnehal in odšel z nekaj opaznega nelagodja, nato pa ga je v 31. minuti zamenjal Goncalo Ramos, ki je nato dosegel prva dva zadetka za PSG.

"Ne vem točno, kaj se je zgodilo, a mislim, da je šlo za udarec. Poskušal je zamenjati trak na čevlju in nadaljevati, a bolečina ni izginila," je po tekmi povedal Luis Enrique. "Mislim, da ni nič resnega in predvidevam, da se bo kmalu vrnil, vendar je bolje ne tvegati, ko igralec ni 100-odstoten."

Mbappe je dosegel osem golov v petih nastopih za PSG to sezono, odkar se je vrnil v prvo ekipo po sporu glede pogodbe.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.