Šport > Nogomet
119 ogledov

Meščani do 20. zaporedne zmage

manchester city Epa
Nogometaši Manchester Cityja še podaljšujejo svojo rekordno serijo zmag.

Nogometaši Manchester Cityja so po zmagi v 26. krogu angleške lige proti West Hamu z 2:1 prišli do svojega 20. zaporednega uspeha v vseh tekmovanjih in 14. v prvenstvu, tako da bo njihova prednost pred najbližjim zasledovalcem tudi po tem krogu najmanj deset točk.

West Ham je sicer na gostovanju upravičil četrto mesto na lestvici, gostitelji, ki so sicer spet imeli veliko terensko premoč, so imeli z njim kar nekaj težav. Gosti so se dobro branili, tekmecem niso dovolili veliko priložnosti. A če domači napadalci tokrat niso imeli svojega dneva, pa sta jih rešila centralna branilca.

Najprej je za vodstvo v 30. minuti poskrbel Ruben Dias, po izenačenju Michaila Antonia pa je v 68. minuti akcijo in podajo Riyada Mahreza z močnim strelom izkoristil John Stones. Londončani so imeli v sodniškem podaljšku priložnost za izenačenje, Issa Diop pa je z glavo streljal mimo gola.

Danes bodo na sporedu še tekme med West Bromwich Albionom in Brightonom, Leedsom in Aston Villo ter Newcastlom in Wolverhamptonom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.