Šport > Nogomet
15401 ogledov

Messi barbar! Poglejte, kaj je storil nekdanjemu soigralcu

messi mina Reševalni pas/Twitter
Argentinski nogometni virtuoz bo imel v sobotnem finalu novo priložnost za osvojitev prve reprezentančne lovorike.

Lionel Messi (34) bo v soboto zaigral v četrtem finalu Cope Americe, potem ko je argentinska reprezentanca po strelih z bele točke v polfinalu premagala Kolumbijo.

Veliki junak tekme je bil vratar Emiliano Martinez, ki je v loteriji enajstmetrovk ubranil poskuse Davinsona Sancheza, Yerryja Mine in Edwina Cordone ter tako Argentini omogočil napredovanje s skupnim izidom 4:3.

messi argentina Večna rivala Šport Sanjski finale na Copi Americi

Na obračunu je znova blestel tudi Lionel Messi, ki je prispeval podajo za gol Lautara Martineza in bil tudi sam blizu zadetku v poslednjih minutah rednega dela. Kasneje je Argentinec poskrbel še za izenačenje z uspešno izvedeno enajstmetrovko po uvodnem golu Kolumbijca Juana Cuadrada.

V nadaljevanju serije so Argentinci uživali ob izjemni predstavi njihovega vratarja, ki je s kombinacijo "trash-talka" (zbadanje in žaljenje nasprotnika) in uspešnimi posredovanji pokopal Kolumbijce.

"Imamo Emija, ki je pravi fenomen. Zaupali smo vanj. Izpolnili smo naš zastavljeni cilj in odigrali vse tekme, zdaj smo v finalu," je komentiral Messi, ki bo v soboto lovil sploh prvo reprezentančno lovoriko.

"Izgledaš prestrašen!"

Eden bolj dovzetnih za miselne igrice argetinskega vratarja je bil zagotovo izvajalec tretje enajstmetrovke za Kolumbijo Yerry Mina, napadalec Evertona, ki si je leta 2018 kratek čas delil slačilnico z Messijem v Barceloni.

"Izgledaš prestrašen," je Mino provociral Martinez in nato ubranil njegov strel. Messi se ob tem ni mogel upreti posmehovanju na račun nekdanjega soigralca. "Pleši zdaj. Pleši zdaj," je barbarsko vpil na ves glas in porogljivo zaploskal.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Messijeva reakcija se nanaša na 'neprimerno' slavje, ki ga je Mina uprizoril po dosežnem golu z bele točke na četrtfinalni tekmi z Urugvajem. Napadalec Evertona je, potem ko je premagal Fernanda Muslero, v usta vtaknil palec in zmagoslavno zaplesal.

Očitno je šlo to Messiju pošteno na živce, zato je izkoristil priložnost za maščevanje v imenu dobrega prijatelja Luisa Suáreza.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Komentarjev 2
  • leonardo 17:47 07.julij 2021.

    No ja, saj, večina nogometašev ( tudi največjih) ima pamet v nogah.

  • Isela_Hodges 11:10 07.julij 2021.

    Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦