Šport > Nogomet
36 ogledov

Messi: "Bomo videli, kdaj bom pripravljen za igro"

lionel messi Reuters
Lionel Messi je zaključil z rehabilitacijo v domovini, pred povratkom v Španijo je razodel svoje novoletne želje.

Najboljši nogometaš zadnjih let Lionel Messi je v domačem Rosariu končal s svojo rehabilitacijo po poškodbi leve stegenske mišice. Zvezdnik Barcelone bo takoj po silvestrovanju vroče argetinsko poletje zamenjal za blago katalonsko zimo, klubskim soigralcem se bo pridružil v sredo.

"V mislih imam veliko stvari na svojem osebnem področju, a ko je govora o športu, si želim le to, da v letu ne bi staknil novih poškodb. Moj cilj sedaj je, da se vrnem v polno fizično pripravljenost in pred prvo tekmo nato opravim še kakšen trening ali dva z ekipo," je Argentinec dejal v televizijski oddaji Mundo Leo na lokalni televiziji.

Novo leto z družino

Ljudje, ki skrbijo za Messijevo kariero, ali pa so mu blizu na kakšen drug način, v preteklih tednih sicer kar tekmujejo v tem, kdo bo bolj pohvalil nogometaševo psihično stanje, pripravljenost na nove izzive in odgovorno udejstvovanje na rehabilitaciji.

"Potem, ko bom z družino praznoval novo leto, bom v sredo (1.1.) odletel nazaj v Barcelono. Ko se bom vrnil, pa bomo videli, kdaj bom dokončno pripravljen za igro," je med drugim še povedal Messi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.