Šport > Nogomet
31 ogledov

Messi: "Chelseaja še nisem prebolel"

Lionel Messi Barcelona AC Milan Liga prvakov četrtfinale povratna tekma EPA
Lionel Messi je na novinarski konferenci dejal, da ob vrnitvi Davida Ville Barcelona ne potrebuje novega napadalca. Zase pravi, da še ni dosegel svojega vrhunca.

"Vsako sezono se želim izboljšati, tudi letos bo tako. Upam, da bom letos brez poškodb in da bom na voljo trenerju za vsako tekmo. Napredka pa ne bom meril s številom golov, ampak s tem, kako bom napredoval kot igralec in koliko bom prispeval k uspehom ekipe. Moji cilji so usmerjeni k uspehom ekipe, ne k individualnim mejnikom," je na druženju z novinarji povedal Lionel Messi.

David Villa je izpustil velik del lanske sezone zaradi poškodbe, a Messi kljub temu misli, da Barcelona ne potrebuje novega napadalca. "Ob napadalcih, kakršne imamo v klubu, mislim, da ni potrebe po tem, da bi iskali novega napadalca. Bi pa bilo zelo pomembno, da se Villa vrne. Vedno je dosegal veliko golov in v pretekli sezoni smo ga zelo pogrešali."

Uradne tekme se za Barcelono začenjajo konec avgusta, ko se bodo v španskem superpokalu pomerili z madridskim Realom. Leo upa, da lahko tudi letos Katalonci zmagajo v vseh tekmovanjih. "Naš cilj je vedno zmaga in poskušali bomo slaviti v vseh tekmovanjih. Vemo, da bo zelo težko, a motivacije je dovolj, saj še vedno nismo preboleli porazov proti Realu in Chelseaju, sam pa se še vedno spominjam svoje zgrešene enajstmetrovke proti londonski ekipi," je še dodal Messi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.