Šport > Nogomet
40 ogledov

Messi končno razkril pravi razlog

lionel messi EPA
Argentinski reprezentant Lionel Messi je končno pojasnil, zakaj se je odločil za drastično spremembo pričeske, s katero je nedavno presenetil svoje navijače.

Nogometni superzvezdnik Lionel Messi se je po končanem dopustu na Ibizi odločil za spremembo pričeske in postal plavolasec. Novo podobo je takrat na družabnem omrežju delila njegova boljša polovica Antonella Roccuzzo.

Marsikdo se je ob tem spraševal, zakaj se je nogometaš Barcelone odločil za tako izrazito spremembo, odgovor pa je 29-letnik zaupal v pogovoru z argentinsko televizijsko osebnostjo, Mingom.

Messi je pojasnil, da je v zadnjem obdobju preživel kar nekaj težkih trenutkov, zato si je želel obrniti nov list v njegovem življenju. ''Naredil sem spremembo, da bi začel z ničle,'' je povedal Argentinec, ki je po razočaranju v finalu Cope Americe napovedal slovo od reprezentančnega nogometa.

Kasneje si je premislil in Argentini priigral zmago proti Urugvaju na kvalifikacijski tekmi za nastop na svetovnem prvenstvu leta 2018. Pred začetkom srečanja sta si nekaj besed izmenjala tudi s klubskim soigralcem Luisom Suárezom.

Davčne nepravilnosti in obsodba

Razočaranju na nogometnih zelenicah je sledil nov udarec, in sicer s strani španskih davčnih oblasti, ki so ga spoznale za krivega utaje davkov in mu naložile 21 mesecev zaporne kazni.

Messi bo moral poravnati dolgove in plačati dva milijona denarne kazni. Ker predhodno ni bil kaznovan, bo zaporna kazen le pogojna, kot to dopušča španska zakonodaja.

Vse skupaj je Messija prignalo do tega, da si je zaželel drugačnega obdobja, ki ga je začrtal s stilsko spremembo. ''Veliko se je dogajalo, marsikaj se je zgodilo, zato sem si rekel: 'To moram prekiniti in začeti znova','' je pojasnil napadalec.

S slovesom od reprezentančnega nogometa je razočaral argentinske navijače, ki so ga na vsak način želeli prepričati, naj ostane. Naposled se jim je želja uresničila, a Messi vztraja, da so bile njegove besede iskrene.

''Takrat sem se tako počutil. Vse se je sesulo. Zdelo se mi je, da je to tisti finale, glede na to, kako smo igrali v tem tekmovanju. Razočaranje je bilo ogromno,'' je sklenil Argentinec.

 

Hoy pasamos a conocer el restaurante bellavista !!! Linda noche !!

A photo posted by Leo Messi (@leomessi) on Sep 4, 2016 at 3:32pm PDT

 

A photo posted by Leo Messi (@leomessi) on Aug 7, 2016 at 11:17am PDT

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.