Šport > Nogomet
865 ogledov

Messi, kot ga še niste videli

Reševalni pas/Twitter
Ali obstaja kaj, česar Lionel Messi ne zmore?

Če ste mislili, da je talent Lionela Messija omejen na nogometne zelenice, ste se zmotili. Argentinski čudežni deček je pravi nogometni virtuoz, kot vse kaže pa premore tudi obilico glasbenega talenta.

Messi je za potrebe promocijskega posnetka, s katerim je Adidas pospremil začetek nove sezone elitnega klubskega tekmovanja, odigral uradno pesem Lige prvakov. Nocoj se bo namreč s tekmami skupinskega dela začela sezona 2017/2018.

Messijev klavirski nastop je vse prej kot amaterski, saj se je izkazal z dobro koordinacijo leve in desne roke. Argentinčeva ekipa bo nocoj ob 20.45 na Camp Nouu gostila aktualnega finalista Juventus. Tekmo bo sodil Damir Skomina.

Nogometaše Maribora v sredo doma v Ljudskem vrtu čaka moskovski Spartak. V ligi najboljših bodo ob Mariboru letos še trije Slovenci. Jan Oblak bo v skupini C z Atleticom drevi gostoval pri Romi, Robert Berič bo z Anderlechtom pri Bayernu, Kevin Kampl pa bo jutri z Leipzigom gostil Monaco.

Liga prvakov, 1. krog:

Torek ob 20.45:
Manchester United - Basel
Benfica Lizbona - CSKA Moskva
Bayern München - RSC Anderlecht
Celtic Glasgow - Paris St. Germain
Roma - Atletico Madrid
Chelsea - Karabah Agdam
Olympiakos Pirej - Sporting Lizbona
Barcelona - Juventus Torino

Sreda, ob 20.45:
Maribor - Spartak Moskva
Liverpool - Sevilla
Šahtar Donjeck - Napoli
Feyenoord Rotterdam - Manchester City
RB Leipzig - Monaco
Porto - Bešiktaš Istanbul
Tottenham Hotspur - Borussia Dortmund 
Real Madrid - Apoel Nikozija

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice