Šport > Nogomet
133 ogledov

Ljudski vrt že razprodan

Ljudski vrt Liga prvakov Reševalni pas/Twitter Ljudski vrt bo še tretjič okusil skupinski del Lige prvakov.
Nogometaši Maribora bodo prihodnjo sredo v Ljudskem vrtu igrali prvo tekmo nove sezone Lige prvakov.

Iz tabora Maribora že sporočajo, da so vstopnice za ogled tekme proti moskovskemu Spartaku pošle. Najprej je zmanjkalo kompletov za vse tri domače tekme, prav tako pa od danes ni več posamičnih vstopnic, tako da bo v sredo na stadionu preko 12.000 gledalcev.

Prednost pri nakupu so imeli imetniki sezonskih vstopnic, ta kvota je pošla do ponedeljka, po tem, ko je Uefa vrnila del vstopnic iz svojih rezervacij, pa so danes od 8. ure naprej bile na voljo še posamične vstopnice, ki so prav tako pošle. Za najhitrejše kupce, vsak je lahko kupil največ dve vstopnici, so bile te na voljo po 45 evrov za odrasle in po 30 evrov za otroke do 15 let.

Mitja Viler NK Maribor V pričakovanju žreba Šport Z najmanjšim stadionom in proračunom v boj z Realom, Bayernom, Juventusom ...

Iz NK Maribora so danes že sporočili: "Ljudski vrt: razprodano! 12.250 vijol'čnih izbrancev. Po kompletih imajo lastnike tudi posamične vstopnice za odprtje Lige prvakov."

Mariborske nogometaše prva tekma v ligi prvakov čaka 13. septembra proti prvakom Rusije, potem potujejo v Sevillo, kjer bo tekma 26. septembra, 17. oktobra pa v goste v Maribor prihaja večkratni evropski prvak Liverpool. Mariborčani nato 1. novembra gostujejo na Anfieldu, 21. novembra pa v Moskvi. Zadnja tekma skupinskega dela četo Darka Milaniča čaka decembra doma proti Sevilli.

Zlatko Zahović Ljudski vrt NK Maribor Šport Zahović poka od ponosa: "Težko je opisati z besedami"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.