Šport > Nogomet
926 ogledov

Zaradi vstopnic v Mariboru tekla tudi kri

NK Maribor Zadetek Mitje Vilerja je Ljudski vrt pahnil v delirij.
Zaradi dragocenih listkov tudi napad.

Zanimanje za ligo prvakov v Mariboru je ogromno, nekateri pa so za vstopnico pripravljeni storiti tudi kaznivo dejanje. Tako je po poročanju Večera včeraj neznanec porezal moškega, ki je skušal preprečiti krajo dragocenega papirčka, primer je obravnavala tudi policija.

Ljudski vrt Liga prvakov Liga prvakov Šport Ljudski vrt že razprodan

Šestintridesetletna Mariborčanka je na socialnih omrežjih v prodajo ponudila štiri vstopnice, dve za tekmo med Mariborom in Sevillo ter dve za dvoboj vijoličastih z Liverpoolom. Z neznancem sta se dogovorila za srečanje, ta pa je na sestanek prišel še z eno osebo. Mariborčanko je spremljal njen očim.

Neznanca sta si najprej ogledala vstopnice, nato pa z njimi poskušala pobegniti. Oškodovankin spremljevalec je enega od njiju ujel, a ga je ta z ostrim predmetom, najverjetneje nožem, porezal po nadlahti leve roke in stekel stran.

NK Maribor "Skupina je prava!" Šport Mariboru se je nasmehnila sreča, v Ljudski vrt prihajajo ... jasmin handanović Fenomen Šport Čudežna obramba Handanovića, o kateri piše cela Evropa

"Na podoben način je ostal brez vstopnice za ogled nogometne tekme med NK Maribor in Liverpoolom tudi 43-letni Mariborčan. V ponedeljek je okoli 17.40 želel na Gregorčičevi ulici v Mariboru za 35 evrov prodati vstopnico neznancu. Ta jo je vzel in z njo stekel neznano kam," so še zapisali pri Večeru.

S PU MAribor opozarjajo, da ulična preprodaja vstopnic prepovedana, hkrati pa je lahko tudi zelo nevarna.

Ljudski vrt Liga prvakov Video Šport Navdušenje v Ljudskem vrtu ob zadnjem sodniškem žvižgu Maribor navijači slavje Liga prvakov Štajerska se veseli Šport Mariborske ulice v soju bakel, navijaški napevi odmevali v noč

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice