Šport > Nogomet
11 ogledov

Messi lahko zaigra že proti Getafeju

lionel messi barcelona trening Reuters
Napadalec Barcelona Lionel Messi bi lahko po dveh mesecih okrevanja zaigral na pokalni tekmi proti Getafeju.

Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi je po poškodbi uvrščen med 18 igralcev Barcelone, ki bodo lahko nastopili na sredini tekmi španskega pokala v dvoboju z ekipo Getafe, saj je po navedbah kluba dobil zeleno luč zdravniške ekipe. To pomeni, da bo lahko štirikratni najboljši nogometaš leta na svetu zaigral prvič po skoraj dveh mesecih.

Messi si je poškodoval desno stegensko mišico 10. novembra lani na prvenstveni tekmi z Betisom in je moral že v 20. minuti tekme z igrišča. Odtlej ni več igral za katalonski klub. To je bila že tretja poškodba 26-letnega Argentinca v lanskem letu. Prvič jo je skupil v španskem superpokalu - začutil je bolečine v levi nogi, drugič pa konec septembra, ko si je prav tako poškodoval stegensko mišico, vendar tedaj na desni nogi.

Martino: Počuti se dobro

Trener Barcelone Gerardo Martino ni želel izdati, ali bo Messi zaigral na tekmi. ''Vrnil se je iz Argentine in ponovno trenira kot vsi ostali člani ekipe. Seveda mu manjka minutaže, a glede na to, da govorimo o Leu, to ne bi smel biti problem. Povedal mi je, da se dobro počuti in zato sem ga uvrstil v ekipo,'' je dejal Martino.

Španski strateg se je spomnil izjemnega prodora, ki ga je leta 2007 na tekmi proti Getafeju uprizoril Messi. ''Če bo zaigral, upam, da bo dosegel podoben zadetek,'' je dodal Martino.

Prodor Lionela Messija:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.