Šport > Nogomet
54 ogledov

Messi navijačici zlomil zapestje

Lionel Messi EPA
Streli Lionela Messija so lahko zelo nevarni. To je na lastni koži občutila navijačica Villarreala.

Zvezdnik Barcelone Lionel Messi ponavadi z močnimi streli ogroža nogometne vratarje, včasih pa tudi kakšnega gledalca. Na tekmi z Villarrealom je tako po zgrešenem strelu Argentinca žoga zadela gledalko na tribuni, po poročanju španskih medijev pa ji je okroglo usnje poškodovalo zapestje.

Španski mediji sicer niso enotni pri poročanju o tem, kako huda je poškodba. Časnik Sport poroča, da je mlada ženska, ki je tekmo na stadionu Madrigal spremljala na tribuni za golom, potem ko se je z dvignjeno roko skušala zaščititi pred žogo, morala poiskati pomoč zaradi zlomljenega zapestja, Mundo Deportivo pa, da je zdravniško pomoč potrebovala, ker je za trenutek izgubila zavest.

Zdravstveno osebje na stadionu je gledalko pospremilo s tribun, potem pa so jo prepeljali v bolnišnico. Po poročanju Sporta so tam ugotovili zlom zapestja. Navijačici se bodo pri Barceloni za neprijetno izkušnjo oddolžili tako, da jo bodo povabili na naslednjo tekmo Barcelone na stadionu Camp Nou.

Tekma se je po vodstvu Barcelone z 2:0 končala z rezultatom 2:2.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.