Šport > Nogomet
23 ogledov

Messi: ''Nisem mali diktator''

barcelona EPA
Argentinski čudežni deček Lionel Messi je zavrnil namigovanja nekaterih soigralcev, da ima v Barceloni prevelik vpliv tako na igrišču kot izven njega. ''Mali diktator? Ne zanima me, kaj pravijo ljudje,'' je povedal Messi.

Nekateri nogometaši Barcelone - natančneje Cristian Tello, Isaac Cuenca in David Villa - naj bi menili, da ima Lionel Messi na Camp Nou prevelik vpliv. Argentinec na navedbe medijev odgovarja, da med njim in ostalimi igralci ni nobenega konflikta. ''Mali diktator?'' se je svojemu neuradnemu vzdevku začudil Messi in dodal: ''Ne zanima me, kaj pravijo ljudje. Moji soigralci vedo, da nisem tak. Igrati za najboljšo Barcelono vseh časov je privilegij. Ne samo zaradi tega, kar smo dosegli, ampak tudi zato, kako igramo.''
Messi je poudaril, da ga ne motijo vzkliki navijačev, ki želijo s skandiranjem imena Cristiana Ronalda zmotiti njegovo koncentracijo. ''Vzkliki me ne motijo. Normalno je, da te navijači skušajo zmotiti,'' je povedal Argentinec, ki ima na račun večnih tekmecev povedati veliko dobrega. ''Real je ena najbojših ekip na svetu in vedno je lepo igrati proti njim. Ronaldo je eden najboljših in Pepe je odličen branilec,'' je povedal Messi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.