Šport > Nogomet
1035 ogledov

Messi s svojo cirkuško predstavo

Messi
Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi bo v prihodnje del predstave slovitega kanadskega gledališča Cirque de Soleil.

Cirque de Soleil, slavna kanadska zabavljaška skupina, je pripravila novo temo za svoje bodoče nastope. Kot kaže je del nje nogometni čarovnik Lionel Messi.

Kanadska cirkuška skupina je znana po tem, da v svoje predstave rada vključi različne zvezdnike, kot so Michael Jackosn, Elvis Presley ter The Beatles, kot kaže pa so nov znani obraz za svojo predstavo tokrat našli v svetu nogometa. Messi je že pred dnevi dal naslutiti, da se nekaj dogaja s svojo objavo na Instagram profilu, kjer izvaja trike z žogo v majici omenjenega cirkusa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Messi ob sami objavi ni ponudil nobenega pojasnila, a je že danes na svojem profilu sodelovanje tudi uradno potrdil.

 

"V čast mi je, da bo predstava Cirque de Soleila leta 2019 temeljila na moji življenjski zgodbi in nogometni strasti," je dejal 31-letni nogometaš Barcelone in petkratni najboljši igralec sveta, oblečen v majico omenjenega Cirque de Soleila.

"Predstava bo jemala navdih iz izjemnega talenta in dosežkov nogometne legende, ki uteleša duh in vrednote tega športa," pa so zapisali pri Cirque de Soleilu.

messi ronaldo Razkritje Šport Messi prvič glasoval za Ronalda, a mu ta ni vrnil usluge Lionel Messi Razkritje Šport "Našel sem Messija, jokal je kot otrok, ki mu je umrla mama"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.