Šport > Nogomet
23 ogledov

Messi ujet na laži

Lionel Messi EPA
Mednarodna nogometna zveza je Lionela Messija kaznovala s štirimi tekmami prepovedi zaradi žaljenja stranskega sodnika. Zvezdnik Barcelone trdi, da besed ni osebno izrekel delilcu pravice.

Lionel Messi je le šest ur pred tekmo Argentine v Boliviji izvedel, da ne bo smel zaigrati za gavče. Na tekmi proti Čilu je namreč žalil stranskega sodnika, pri Fifi pa mu to niso spregledali. Argentinci so brez svojega prvega zvezdnika klonili in tako ogrozili uvrstitev na svetovno prvenstvo. Messi bo zdaj manjkal še na treh tekmah, brez njega pa so gavči povsem neprepoznavni, dobili so le eno od osmih tekem v kvalifikacijah, ko zvezdnika ni bilo v izbrani vrsti.

Argentinci so se pritožili na odločitev Fife, Messi pa je v izjavi za Mednarodno nogometno zvezo zapisal: "Moje besede niso bile namenjene sodniku, to sem izrekel kar tako, v zrak." Pri tem je zvezdnik najverjetneje pozabil, da sodobne tekme spremlja precejšnje število kamer.

Komentarjev 2
  • znalec 20:00 30.marec 2017.

    tudi takockastibelibeltnik od stipeta modri je poslal u rodila koprskega sodnika pa mu ni bilo nič....samo vse kamere so ga pa posnele tega malega takoskastega lipe naše..

  • znalec 18:52 30.marec 2017.

    kaj pa je to kaj takega..ako bi se take blage stvari kaznovale v slovenskih ligah, bi zmanjkalo in tekem in igralcev...sicer pa:UPM se da lahko samo slovenske, albanske in bosanske igrače..ako pošlješ UPM igrača iz crnegore ...prikaži več , srbije ali hrvratske rodom majke ili oca je to na nacionalni osnovi i biče rata...