Šport > Nogomet
57 ogledov

Messijev oče na jahti z Abramovičem

lionel messi EPA
Angleški mediji so se razpisali o pogovoru med Jorgejem Messijem in Romanom Abramovičem o prestopu Lionela v Chelsea.
Jorge Messi se je na prestižni jahti Romana Abramoviča pogovarjal o morebitni selitvi sina Lionela iz Barcelone v Chelsea.
 
"Lastnik Chelsea je pripravljen plačati rekordno vosto za prestop Lea Messija v londonski klub, pripravljen je odšteti 130 milijonov evrov, igralec pa bi dobil višjo plačo kot v Barceloni. Ta bi bila podobna tisti, ki jo je Argentincu obljubil Manchester City, znašala bi tako okoli 900.000 evrov na teden," so zapisali pri časopisu The Sun.
 
Messi in njegov oče sta bila včeraj obsojena utaje davkov, Leo pa je pogojno prejel tudi 21 mesecev zaporne kazni. Po pisanju Angležev naj bi bil argentinski zvezdnik jezen na državo, zelo pa zameri tudi Barceloni, ki ga po njegovem mnenju ni podprla dovolj v boju s španskim pravosodjem.
Angleški mediji so sicer že v preteklosti večkrat selili Messija na Otok, zato je težko verjeti, da se bo tokrat nogometaš odločil drugače. Po ocenah naj bi šlo predvsem za predstavo, z njo pa naj bi v Messijevem taboru poskušali doseči še boljše pogoje pri podpisu nove pogodbe s katalonskim velikanom.
 
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.