Šport > Nogomet
1926 ogledov

Messiju želel smrt, zdaj mu mora vsak dan pogledati v oči

lionel messi Epa
Novopečeni član Barcelone se je znašel v neprijetnem položaju zaradi starih zapisov na družbenih omrežjih.

Junior Firpo, novopečeni član španskega prvaka, ni pristaš Lionela Messija, nenaklonjenost zvezdniškemu soigralcu pa je v preteklosti večkrat izražal z žaljivimi zapisi na družbenih omrežjih. 

23-letni levi bočni branilec si bržkone niti ni predstavljal, da bi nekoč lahko igral za Barcelono, s katero je v začetku meseca podpisal petletno pogodbo. Odslej si bo delil slačilnico z nogometašem, ki mu je v preteklosti želel smrt.

superračunalnik Kdo je boljši? Šport Superračunalnik odločil debato o Messiju in Ronaldu

Takoj po podpisu njegove pogodbe s Katalonci so v javnost pricurljali sporni zapisi iz leta 2012, v katerih je takrat komaj 16-letni branilec precej grobo obračunal z Messijem.

Junior Firpo | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Med drugim je zapisal, da bi lahko "z enim udarcem polomil obe Messijevi nogi," za nameček pa je petkratnega dobitnika zlate žoge ozmerjal s "pra*cem".

"Briga me, če se ta prekleta podgana Messi poškoduje. Upam, da umre in preneha dosegati gole," je zapisal Firpo.

Nekaj let kasneje je moral Messiju pogledati v oči, saj sta skupaj trenirala v Barçinem centru. Novinarje je zanimalo, kako je potekala komunikacija med njima, Firpo pa je zatrdil, da sta že zakopala bojno sekiro. 

"Seveda so se najine poti že prekrižale. Vsak dan ga vidim v garderobi. Vem, da me to sprašujete zaradi tistih starih objav na twitterju. To je preteklost in to sva že uredila. Iz tega ne želim delati velike zgodbe," je povedal.

lionel messi Razodetje Šport Trener razkril Messijevo taktiko: "To počne v prvih minutah."

Kot se je izkazalo, Messi za njegove objave sploh ni vedel. "Mislim, da ni. Bil sem še otrok na akademiji v Betisu. Po mojem Messiju ni bilo mar za to," je dodal Firpo in pojasnil, da je želel z zapisi provocirati prijatelja.

"Moj najboljši prijatelj je bil navijač Barcelone. Govoril sem mu grde stvari o Messiju. Otročje stvari. Objavil sem tudi nemumnost o mojem takratnem dekletu, ki je danes moja žena in mama mojemu otroku."

Za konec je poudaril, da ni nobenega dvoma o tem, da je Messi najboljši nogometaš na svetu.

Neymar Tržnica Šport Nov zaplet v sagi o Neymarju
Komentarjev 1
  • Lynx46 10:14 23.avgust 2019.

    A ni to že več kot 1 teden stara novica?? Smo pa ažurni nimam kaj rečt...