Šport > Nogomet
6731 ogledov

Milanič dobil vprašanje, ki ga ni želel slišati

Darko Milanič
Milaniča so po remiju Maribora, ki Štajerce ohranja 10 točk za Olimpijo, vprašali nekaj, kar ni želel slišati.

Olimpija je po derbiju ohranila deset točk naskoka pred Mariborom.

Veliki derbi med Olimpijo in Mariborom se je končal brez zmagovalca z izidom 1:1. Ljubljančani so v Stožicah povedli v drugem polčasu, imeli še eno izjemno priložnost, ko se je izkazal gostujoči vratar Jasmin Handanović, nato pa so vijoličasti izenačili preko Luke Zahovića.

"Tekma je bila zelo kakovostna, zanimiva. Mislim, da smo bili v celoti gledano boljši tekmec, posebej v prvem polčasu, ko smo igrali res na visoki ravni in nadzorovali vse na terenu. V drugem polčasu je bilo bolj izenačeno, a smo bili mi bližje zmagi. Toda smo zadovoljni s to točko. Veliko dobrega sem videl v ekipi," je po tekmi dejal trener zmajev Igor Bišćan. Njegova ekipa je tako ohranila lep naskok pred Mariborčani. Prednost znaša deset točk.

večni derbi Olimpija Maribor Stožice Večni derbi Šport Olimpija koraka proti naslovu, Zahović ohranil upanje za Maribor

"Tekma je bila za nas zelo zahtevna. Začeli smo slabo, želeli smo biti bistveno agresivnejši, ampak nismo bili. Po pol ure smo vzpostavili ravnovesje, dotlej smo bili preveč živčni. V drugem polčasu je bila igra bolj izenačena, v nekem trenutku je bila tudi iniciativa na naši strani. Takšen je bil tudi načrt, da če bi zdržali določeno obdobje, potem bi z drugačno postavitvijo skušali postati nevarnejši proti zelo dobremu tekmecu. Na žalost je gol, ki smo ga dobili, spremenil načrte. Na koncu točka ... Ne bom rekel, da nam ne pomeni veliko, ampak za naprej je lahko pomembna," pa je razmišljal prvi mož na klopi Maribora Darko Milanič.

Ta je na novinarski konferenci po tekmi dobil tudi vprašanje, kako je doživel suspenz športnega direktorja Maribora Zlatka Zahoviča. "Naslednje vprašanje prosim," je odgovoril po nekaj sekundah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice