Šport > Nogomet
26 ogledov

Milito: "Handanović je vrhunski vratar"

Luka Majcen Samir Handanović Javier Zanetii Inter Koper Saša Despot
Diego Milito in Ivan Cordoba. Zdajšnji in nekdanji zvezdnik Interja o Samirju Handanoviću in tekmi s Koprom.

"Dobra ekipa, kot sem že povedal. Vidi se, da so precej pred nami, kar se tiče pripravljenosti, so brez težav. So dobro fizično pripravljeni," je Kopru, potem ko je ta na prijateljski tekmi z Interjem izgubil zgolj z 0:2, polaskal zvezdnik črno-modrih Diego Milito, ki je pohvalil tudi svojega novega soigralca Samirja Handanovića: "Dobro, zelo dobro, poznamo ga že od prej – od nasprotnikov –, da je odličen, vrhunski vratar. Govorimo o velikem vratarju, ki je že mnogo let v Italiji odlično delal."

Ivan Cordoba je za Inter nastopal kar 13 let, zdaj pa se je znašel v vlogi pomočnika glavnega trenerja Andree Stramaccionija. "Odlično, velik profesionalec," ima Kolumbijec viskoko mnenje o kapetanu slovenske reprezentance: "Vidi se, da je prišel sem, ker ima resen namen narediti veliko za to ekipo."

Koprčani so, čeprav jim priložnosti(m) navkljub ni uspelo zabiti gola v Convercianu, pustili spodbuden vtis, s čimer se je strinjal tudi Corodba: "Gre za ekipo, ki je že v formi, v prvem polčasu je imela nekaj težav, ampak na koncu je uspela bolje upravljati z žogo, nas na ta način nekoliko blokirala in nas tako malo kaznovala."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.